Odgovorno s hrano

ZAKLJUČNA PRIREDITEV »PRIJATELJSTVO ZDRUŽUJE«

Dodano: 2013-06-18 10:33:59
Ob koncu šolskega leta smo učenci in učiteljice I. triade v avli OŠ Antona Martina Slomška Vrhnika pripravili prireditev za starše. Tudi to šolsko leto smo ustvarjali skupaj – učenci in učitelji.

Skozi pesem, ples in igro smo predstavili, kaj je prijateljstvo. 1.a razred je pripovedoval rime o prijateljstvu ter zapel pesem Ti moj prijatelj. Pesem sta na harmoniko in trobento spremljala Jurij in Jošt Cankar. Učenci 1.b razreda so predstavili nekaj misli o prijateljstvu, nato pa zapeli pesem To smo mi prijatelji. Učenci 2.a razreda so s plesom in petjem prikazali ples prijateljstva. Ker je za sklepanje prijateljstva pomembna tudi igra, nam je 2.b razred predstavil igre, ki se jih učenci igrajo med odmori. Del prijateljstva so tudi prepiri. Pomembno je, da se po prepiru pobotamo in pogovorimo. Kako, so nam z igro prikazali učenci 3. razredov. V nadaljevanju so »zarepali« rime o prijateljstvu.
Starši so učence nagradili z aplavzom, domov so odhajali nasmejani in zadovoljni, zato smo prepričani, da jim je bila naša prireditev všeč.


Učenci in učiteljice 1. triade,  
OŠ A. M. Slomška Vrhnika                                                                                            

PROJEKTI
Eko kviz

Ekokviz za srednje šole

Eko paket

Hrana ni za tjavendan

Raziskovalci biotske raznovrstnosti

Jaz, ti mi za Slovenijo

Znanje o gozdovih


POROČILO EKOŠOL