Odgovorno s hrano

DAN MOBILNOSTI V VRTCU LJUTOMER

Dodano: 2012-09-27 09:35:55
PREMAGOVANJE OVIRE
Gibanju otrok in odraslih namenjamo v Vrtcu Ljutomer veliko pozornost. Trudimo se za oblikovanje pozitivnega odnosa do gibanja in s tem aktivnega življenjskega sloga.

Poleg vsakodnevnih gibalnih dejavnosti za otroke, organiziramo tudi orientacijske in druge pohode za otroke, starše in zaposlene. Letošnji dan mobilnosti je bil v soboto, zato smo organizirali popoldanski orientacijski družinski pohod v torek, 25.9.2012. Ta dan je bil tudi naš prvi DAN BREZ AVTOMOBILA v tem šolskem letu.  Zanimiva palčkova pot, ob kateri smo morali izpolnjevati določene naloge, nas je vodila skozi park Generala Maistra, doma kulture do hipodroma, kjer so otroci iskali zdrav sadni zaklad. Poleg druženja otrok in odraslih, smo si ogledali muzej Ljutomerski kasač. Prijazna g. Monika nas je povabila, da še kdaj pridemo in spoznamo bogato zgodovino in tudi sedanjost ljutomerskega kasaštva. Toplo jesensko sonce nam je dodatno polepšalo prijetno popoldne. Malo je potrebno za srečo in veselje malih in velikih.

Zato prijazno vabljeni na naše naslednje gibalno druženje ob tednu otroka na Glavnem trgu v Ljutomeru dne, 4.10.2012 ob 16. uri.


Antonija Podnar,
Vrtec Ljutomer

OTROCI SO NAŠLI KOŠARO S SADJEM
PROJEKTI
Eko kviz

Ekokviz za srednje šole

Eko paket

Hrana ni za tjavendan

Raziskovalci biotske raznovrstnosti

Jaz, ti mi za Slovenijo

Znanje o gozdovih


POROČILO EKOŠOL