Odgovorno s hrano

ZELIŠČARSKI VRTNARSKI DNEVNIK

Dodano: 2013-03-07 09:15:40
Zeliščarski vrtnarski dnevnik je namenjen predšolskim otrokom in učencem, ki bodo svoja spoznanja mesečno zapisovali v dnevnik.

V sodelovanju s podjetjem Unicommerce smo za otroke in učence pripravili didaktično gradivo  Zeliščarski vrtnarski dnevnik.

Zeliščarski vrtnarski dnevnik je namenjen predšolskim otrokom in učencem. V Zeliščarski vrtnarski dnevnik boste z otroki in učenci mesečno vnašali in zapisovali svoja spoznanja in jih oplemenitili s fotografijo, da bomo lahko spremljali aktivnosti v vaši ustanovi. Vaše delo bo ocenjevala strokovna komisija pod vodstvom biologa gospoda Daneta Kataliniča.

Do konca januarja bomo pripravili tudi spletno podstran, ki bo vsebovala vse podatke in navodila za vodenje projekta 'Otroški zeliščni vrt 2013', nagrade Fiskars 2013 pa bomo podelili nagrajenim ustanovam na sejmu Altermed v marcu 2014.

Vabimo vas, da nam s povratno pošto do petka, 11. januarja 2013, na elektronski naslov info@ekosola.si sporočite, koliko izvodov Zeliščarskega vrtnarskega dnevnika potrebujete za izvajanje projekta.

Prosimo napišite ime ustanove, naslov ter ime in priimek mentorja, na katerega bomo poslali želeno število izvodov dnevnika. Ker je število izvodov omejeno, vas prosimo, da upoštevate navedeni rok prijave.

Vljudno vabljeni k sodelovanju.

PROJEKTI
Eko kviz

Ekokviz za srednje šole

Eko paket

Hrana ni za tjavendan

Raziskovalci biotske raznovrstnosti

Jaz, ti mi za Slovenijo

Znanje o gozdovih


POROČILO EKOŠOL