Odgovorno s hrano

ODDAJA POROČILA IN PRIDOBITEV ZELENE ZASTAVE ZA ŠOLSKO LETO 2011/12- VRTCI

Dodano: 2012-05-17 13:57:05
Navodila za izpolnjevanje LETNEGA POROČILA za VRTCE - Rok za oddajo letnega poročila je 31. maj 2012 - Rok za oddajo poročila o projektih 11. junija 2012

Poročila lahko izpolnjujete koordinatorji, ki ste se registrirali in imate aktivirano uporabniško ime in geslo. Poročilo lahko izpolnjujejo tudi vodje projektov, če jim zaupate vaše uporabniško ime in geslo. Nove uporabnike bomo registrirali le v primeru, da se je med letom zamenjal koordinator in tega (še) niste sporočili.

V Poročilu 2011/12 izpolnite vse rubrike, ki so označene z zaporednimi številkami od 1. do 22.

Pri oddajanju poročil bodite pozorni, da izpolnjeno shranjujete sproti. Sistem vas bo zaradi varnosti po dveh urah avtomatično odjavil iz sistema.

Poročila boste lahko izpolnjevali, dopolnjevali in pošiljali do četrtka, 31. maja 2012. Po tem datumu se bo sistem zaprl in poročil ne bo mogoče več urejati.

Gumb "SHRANI" pomeni, da boste shranili dosedanjo vsebino poročila in ga še naprej dopolnjevali ter urejali.

Poslano poročilo bo pregledal koordinator za ekovrtce. Če ste poročilo ustrezno izpolnili, se bo na semaforju prižgala zelena luč, če ga boste morali dopolniti ali popraviti, pa vam bo koordinator na semaforju ponovno prižgal rdečo luč. V tem primeru boste morali poročilo dopolniti in ga ponovno poslati v pregled.

Poročilo o  projektih, ki ste jih izvajali kot neobvezne lahko izpolnite v Poročilu Projekti 2011/12.  Poročilo o projektih boste lahko oddajali od 21. maja do 11. junija 2012.

 

Navodila za ohranitev/pridobitev ZELENE ZASTAVE:

Prijavnice za ZELENO ZASTAVO letos ni potrebno izpolnjevati.

ZELENO ZASTAVO boste v šolskem letu 2011/12 ohranili/pridobili, ko se vam bo prižgala ZELENA luč na semaforju pri:

1.   
Ekoakcijskem načrtu  2011/12
2.    Poročilu 2011/12

 

PROJEKTI
Eko kviz

Ekokviz za srednje šole

Eko paket

Hrana ni za tjavendan

Raziskovalci biotske raznovrstnosti

Jaz, ti mi za Slovenijo

Znanje o gozdovih


POROČILO EKOŠOL