Odgovorno s hrano

EKO-PAKET - NAVODILA ZA ODDAJO NAGRADNEGA NATEČAJA

Dodano: 2013-02-07 15:24:54
Obrazec za oddajo nagradnega natečaja Eko-paketa je pripravljen v Ekoaplikaciji. Rok oddaje 28. februar 2013

Obveščamo vas, da je obrazec za oddajo poročila projekta Eko-paket pripravljen na spletni strani Ekošole, v Eko aplikaciji. Preden kliknete na povezavo EKO-PAKET 2012/13 (http://pd.ekosola.si/kategorija/ekopaket/eko-paket-2012-13/), se prijavite na spletni strani Ekošole kot koordinator.

Posebej izpostavljamo:
Na voljo imate deset formularjev, ki so označeni od 1 do 10.

V en formular lahko oddate le eno starostno skupino in en projekt. V primeru, da imate več projektov v eni starostni skupini, morate oddati vsakega posebej - vsakega v svoj formular. Pri oddajanju bodite pozorni, da izpolnite vsa polja in priložite slike.

Pri oddajanju slike bodite pozorni na velikost slike in njeno končnico. Fotografija ne sme presegati velikosti 2 MB in imeti mora končnico .jpg/JPG ali .jpeg/JPEG. Ko naložene slike shranite, jih ni mogoče več zamenjati.
Vsa pravilno shranjena poročila s slikami lahko vidite v Eko aplikaciji. V primeru, da boste priložili večjo fotografijo kot je omejitev in z drugačno končnico, vam sliko ne bo naložilo.

Prosimo vas, da upoštevate rok oddaje poročil o kreativnih izdelkih iz odpadne kartonske embalaže za mleko in sokove KEMS - 28. februar 2013. Poročila, ki bodo oddana po roku, žal ne bomo mogli upoštevati zaradi procesa ocenjevanja in podelitve nagrad, ki bo v petek, 15. marca 2013 na sejmu Altermed.

 

PROJEKTI
Eko kviz

Ekokviz za srednje šole

Eko paket

Hrana ni za tjavendan

Raziskovalci biotske raznovrstnosti

Jaz, ti mi za Slovenijo

Znanje o gozdovih


POROČILO EKOŠOL