Odgovorno s hrano

IZDELAVA NALEPK IN SLOGANOV ZA STIKALA IN ELEKTRIČNIH NAPRAV IN LUČI

Dodano: 2013-09-25 17:38:30
Vabimo vas k sodelovanju na nagradnem natečaju - izdelava nalepk in sloganov za stikala električnih naprav in luči.

Otroke, učence in dijake vabimo k sodelovanju v nagradnem natečaju - Izdelava nalepk in sloganov za stikala električnih naprav in luči v okviru projekta: "Izboljšanje energetske učinkovitosti in uporaba obnovljivih virov (URE in OVE) na šolah in lokalni skupnosti - kaj predlagam, ki ga izvajamo v sodelovanju z družbo PETROL.

Natečaj je razpisan v treh starostnih skupinah:
- vrtci in prva triada OŠ
- druga triada OŠ
- tretja triada OŠ in srednje šole.

V sodelovanju z mentorjem naj otroci, učenci in dijaki izdelajo predlog izvirne nalepke in slogana za stikala električnih naprav (računalnik, tiskalnik, monitor) in luči. Najbolj domiselne nalepke in slogane lahko nalepite nad stikala v vaši ustanovi.

Pet najbolj domiselnih nalepk in sloganov fotografirajte ali skenirajte ter nam jih najkasneje do 15. 5. 2013 pošljite na elektronski naslov: info@ekosola.si

 Do konca maja 2013 bo komisija izbrala 3 nagrajence v vsaki starostni skupini. Za najbolj izvirno nalepko za stikalo in slogan bo podeljena tudi posebna nagrada. Nagrajenci bodo nagrade prejeli septembra 2013 na konferenci koordinatorjev programa Ekošola na Brdu pri Kranju.
Več o ukrepih URE in OVE  je na voljo v dodanih gradivih na povezavi: http://www.ekosola.si/uploads/2010-08/Prirocnik_Petrol_URE_OVE_marec2013.pdf.

Za dodatne informacije pošljete elektronsko sporočilo na: info@ekosola.si

 


Partner projekta "Ozaveščanje o URE in OVE v ekovrtcih, ekošolah in občinah po Sloveniji"

PROJEKTI
Eko kviz

Ekokviz za srednje šole

Eko paket

Hrana ni za tjavendan

Raziskovalci biotske raznovrstnosti

Jaz, ti mi za Slovenijo

Znanje o gozdovih


POROČILO EKOŠOL