Odgovorno s hrano

MOJA REKA SI: SUPERJUNAK ZA MOJO REKO

Dodano: 2013-03-19 15:10:19
Iščemo superjunaka za mojo reko, ki bo najbolje združil potrebna znanja, sposobnosti in lastnosti strokovnjakov in organizacij za sodelovanje na vodah.

Vabimo k sodelovanju v projektu Moja reka si. Letos v projektu poteka  nagradni natečaj Superjunak za mojo reko. Iščemo superjunaka za mojo reko, ki bo najbolje združil potrebna znanja, sposobnosti in lastnosti strokovnjakov in organizacij za sodelovanje na vodah. Prijavni obrazec oddate do 22. marca 2013.
PRIJAVNICA
PRAVILA IN POGOJI SODELOVANJA
NAGRADNI NATEČAJ "MOJA REKA SI

Ambasador projekta je tudi letos znani slovenski raper Zlatko, ki bo ustvaril svojega unikatnega superjunaka. Najboljše ekipe in mentorji bodo prejeli uporabne nagrade, zmagovalec pa si bo prislužil tudi obisk Zlatka. Superjunaka skupaj z oddajnim obrazcem oddate do 10. maja 2013.

Vabimo vas, da skupaj s svojimi učenci in učenkami izdelate superjunaka, ki bo združil znanja, sposobnosti in lastnosti, ki so potrebne v skrbi za vode. Superjunaka oddate na risbi, fotografiji ali posnetku – lahko naredite maketo, lahko izdelate kostum ali maskoto.

Najbolj kreativni superjunaki bodo nagrajeni s privlačnimi nagradami. Zmagovalec si bo prislužil tudi obisk raperja Zlatka na šoli.

Organizatorja projekta sta Coca-Cola Slovenija ter Ministrstvo za kmetijstvo in okolje v sodelovanju z Ekošolo.

Vse informacije o projektu so na voljo tudi na spletni strani www.mojareka.si
Z vprašanji se lahko obrnete tudi na Marijo Brlec: telefon 040 351 144 ali elektronski naslov mojareka@ekosola.si.

Obiščete lahko tudi Facebook stran projekta https://www.facebook.com/mojareka.si ter

PROJEKTI
Eko kviz

Ekokviz za srednje šole

Eko paket

Hrana ni za tjavendan

Raziskovalci biotske raznovrstnosti

Jaz, ti mi za Slovenijo

Znanje o gozdovih


POROČILO EKOŠOL