Odgovorno s hrano

POROČILO ZA ŠOLSKO LETO 2012/13

Dodano: 2013-05-17 14:51:03
Obveščamo vas, da je v Ekoaplikaciji aktivno poročilo o izvedenih aktivnostih za šolsko leto 2012/13.

NAVODILA ZA IZPOLNJEVANJE POROČILA 2012/13:

 I.    Z vašim uporabniškim imenom in geslom se prijavite
        v EKOAPLIKACIJO
http://pd.ekosola.si/prijava/ 

 II.  Pod ŠOLSKO LETO 2012/13 kliknete na številko 2.:
      
Poročilo o opravljenem ekoakcijskem načrtu 
       (v nadaljevanju Poročilo)

  1. Za uspešno oddajo Poročila morate izpolniti vsa polja označena z * (obvezna polja). Prosimo vas, da izpolnite tudi »neobvezna« polja: NAZIV AKTIVNOSTI, REZULTATI KOLIČINA (Primer:100 kg Papirja), Vaše pozitivne izkušnje pri projektu/aktivnosti, Vaše negativne izkušnje pri projektu/aktivnosti.
  2. Ko izpolnite vsa obvezna polja in kliknete na [SHRANI] se vam v polju Pošlji v pregled pojavi kvadratek. Ko na njega kliknete z miško se pojavi kljukica. Če boste nato kliknili na [SHRANI] boste aktivnost poslali v pregled in na semaforju se vam bo prižgala rumena luč.
  3. Ko vsebino/aktivnosti enkrat pošljete v pregled, jih je ne morete več popravljati ali spreminjati. Popravke lahko vnašate, preden vsebino Poročila pošljete v pregled. .
  4. V polju Dnevnik je zapisano ime in čas osebe, ki je nazadnje spreminjala, izpolnjevala ali potrjevala posamezno aktivnost (koordinator ali regijski koordinator ali administrator).
  5. Za boljšo preglednost nad Poročilom, posamezna polja lahko skrijete s klikom na gumb Skrij. Za ponoven prikaz skritega polja, kliknite [F5].

DODATNE OZAVEŠČEVALNE IN ZBIRALNE AKCIJE TER IZBIRNE AKTIVNOSTI

 V primeru, da ste v tem šolskem letu opravili še kakšne dodatne akcije/aktivnosti, ki jih želite navesti v Poročilu, jih morate najprej vpisati/dodati v Ekoakcijski načrt. Ko boste dodatno akcijo/aktivnost izbrali, pravilno izpolnili, poslali v pregled, vam jih bo regijski koordinator potrdil. Akcija/aktivnost se bo prenesla v Poročilo.

Prosimo vas, da o dodani akciji/aktivnosti obvestite tudi koordinatorja za OŠ na elektronski naslov tomaz.pajnic@ekosola.si

Ob morebitnih težavah pri izpolnjevanju glej Navodila za izpolnjevanje Ekoakcijskega načrta.

 

    

PROJEKTI
Eko kviz

Ekokviz za srednje šole

Eko paket

Hrana ni za tjavendan

Raziskovalci biotske raznovrstnosti

Jaz, ti mi za Slovenijo

Znanje o gozdovih


POROČILO EKOŠOL