Odgovorno s hrano

VABILO K SODELOVANJU PRI PROJEKTU ESFALP

Dodano: 2013-07-11 08:36:31
Mednarodna naravovarstvena organizacija WWF vabi k sodelovanju pri projektu ESFALP (Europena Schools for a Living Planet)

Mednarodna naravovarstvena organizacija WWF vabi učitelje in profesorje iz osnovih in srednjih šol, da se prijavite in sodelujete v uspešnem naravovarstvenem projektu ESFALP. Gre za mednarodni projekt, v katerem sodelujejo učenci in dijaki, stari med 13 in 16 let, iz držav Srednje in Vzhodne Evrope, skozi katere tečeta reki Donava in Sava (Avstrija, Bolgarija, Češka, Hrvaška, Madžarska, Moldavija, Romunija, Slovaška, Slovenija in Ukrajina).

Med prijavljenimi bodo izbrali 33 učiteljev, ki se bodo skupaj z enim učencem oz. dijakom udeležili izobraževanja in usposabljanja v septembru 2013. Stroški potovanja in nastanitve pokrije WWF. Nato boste do junija 2014 vodili projekt in ga predstavili ostalim udeležencem na junijskem srečanju. Usposabljanje in vaši projekti bodo vsebovali naslednje teme: ekološki odtis, aktivno državljanstvo in Donava - povezava za življenje.

Torej:
-če vam angleški jezik ne predstavlja ovir,
-če ste učitelj ali profesor učencem in dijakom starih med 13 in 16 let in
- če imate veliko željo po aktivnem sodelovanju v mednarodnem projektu,

izpolnite prijavnico, ki jo najdete v uradnem vabilu v priponki, in napišite kratek dopis, zakaj želite sodelovati pri tem projektu. Vse v angleščini. Do 9. julija 2013 zbirajo prijave na WWF Romunija (naslov je v uradnem vabilu v priponki).

 Vljudno vabljeni!

PROJEKTI
Eko kviz

Ekokviz za srednje šole

Eko paket

Hrana ni za tjavendan

Raziskovalci biotske raznovrstnosti

Jaz, ti mi za Slovenijo

Znanje o gozdovih


POROČILO EKOŠOL