Odgovorno s hrano

Eko-paket 2013/14

Dodano: 2014-02-04 10:24:42
Vabimo vas k nagradnemu natečaju za vrtce in šole "Kreativno ustvarjanje iz KEMS", na letošnjo skupno temo GOZD. Nagradni natečaj se zaključuje 28. februarja 2014.

Ustvarjajte, snemajte, predstavite najboljše izdelke in način ravnanja z odpadno embalažo za mleko in sokove.

Eko-paket tudi v letošnjem šolskem letu vabi, da sodelujete v enem ali obeh nagradnih natečajih:

I. Nagradni natečaj za vrtce in šole »Kreativno ustvarjanje iz KEMS«:
V nagradnem natečaju lahko sodelujejo otroci, učenci in dijaki iz katere koli ustanove. Razdeljen je na 4 starostne skupine, letošnja skupna tema pa je gozd:

Svoje izdelke fotografirajte in pošljite poročilo o vašem delu do 28.2.2014 na info@eko-paket.si ali izpolnite obrazec  v Ekoaplikaciji. Za sodelovanje v nagradnem natečaju se ni treba vnaprej prijaviti. V vsaki skupini bomo izbrali tri najbolj zanimive in ustvarjalne izdelke ter jih nagradili.

II. Nagradni natečaj za vrtce, šole in gospodinjstva “Kako s KEMS ravnamo pri nas doma? Dopoldan učenec, popoldan učitelj.«:
V njem lahko sodelujejo učenci, mladi, starši, učitelji, ki na različne načine prikažejo ravnanje s KEMS doma, v službi, v lokalni skupnosti. Svoje izdelke fotografirajte in pošljite poročilo o vašem delu do 28.2.2014 na info@eko-paket.si ali pa ga sami objavite na FB strani https://www.facebook.com/ekopaketslo. Avtorji najboljših treh prispevkov bodo nagrajeni.

Več: www.ekosola.si, www.eko-paket.si, info@eko-paket.si

Veselimo se sodelovanja, vaših odzivov in kreativnih prispevkov!

Ekipa Eko-paketa

 Obrazec za poročilo

  

PROJEKTI
Eko kviz

Ekokviz za srednje šole

Eko paket

Hrana ni za tjavendan

Raziskovalci biotske raznovrstnosti

Jaz, ti mi za Slovenijo

Znanje o gozdovih


POROČILO EKOŠOL