Odgovorno s hrano

EKO-PAKET 2013/14 - NAVODILA ZA ODDAJO NAGRADNEGA NATEČAJA

Dodano: 2014-02-06 08:08:29
V Ekoaplikaciji je pripravljen obrazec za oddajo poročila nagradnega natečaja Eko-paket. Rok oddaje je 28. februar 2014

Obrazec za oddajo poročila za nagradni natečaj Eko-paket 2013/14 pripravljen  v Ekoaplikaciji. Poročilo odprete v meniju OBRAZCI na levi strani Ekoaplikacije.

Navodilo za oddajo:
Oddate lahko neomejeno število izdelkov, ki jih mentorji OŠ označite pri oddaji glede na tri razpisane kategorije (1.-3. razred, 4.-6. razred in 7.-9. razred). Za vrtce, srednje šole in dijaški domove je razpisana ena kategorija.
Ko boste oddali prvo poročilo, ga na koncu shranite in oddajte. 


S ponovnim klikom na    Eko-paket 2014 se bo ponovno odprl prazen obrazec, ki ga lahko izpolnite in na koncu  shranite novega in oddajte. Vsa shranjena poročila bodo zapisana po zaporednih številkah,  datumu in času oddaje.

Pri oddajanju slike bodite pozorni na velikost slike in njeno končnico. Fotografija ne sme presegati velikosti 2 MB in imeti mora končnico .jpg/JPG ali .jpeg/JPEG. Ko naložene slike shranite, jih ni mogoče več zamenjati.

Vsa pravilno shranjena poročila s slikami lahko vidite v Ekoaplikaciji. V primeru, da boste priložili večjo fotografijo, kot je omejitev in z drugačno končnico, vaših slik ne bo naložilo oz. shranilo.

V primeru, da v Ekoaplikaciji niste označili projekta Eko-paket, se vam v Ekoaplikaciji ne bo prikazal obrazec za oddajo poročila. Poročilo o delu in fotografije izdelkov lahko pošljete tudi na info@eko-paket.si. na obrazcu za oddajo poročila   Obrazec za oddajo poročila.

Prosimo vas, da upoštevate zadnji rok za oddajo poročil o kreativnih izdelkih iz odpadne kartonske embalaže za mleko in sokove KEMS,  to je 28. februar 2014. Poročil, ki bodo oddana po tem roku, žal ne bomo mogli upoštevati zaradi takojšnjega postopka ocenjevanja. Nagrade bomo podelili v petek, 14. marca 2014 na sejmu Altermed v Celju. Za vsa morebitna dodatna vprašanja smo vam na voljo.

 Želimo vam veliko ustvarjalnosti in z veseljem pričakujemo vaše izdelke.

PROJEKTI
Eko kviz

Ekokviz za srednje šole

Eko paket

Hrana ni za tjavendan

Raziskovalci biotske raznovrstnosti

Jaz, ti mi za Slovenijo

Znanje o gozdovih


POROČILO EKOŠOL