Odgovorno s hrano

JESENSKO SREČANJE KOORDINATORJEV SREDNJIH ŠOL

Dodano: 2014-10-20 15:12:31
Vabimo vas na jesensko srečanje koordinatorjev Srednjih šol, ki bo na ŠC PET Ljubljana, v četrtek, 13. novembra 2014 s pričetkom ob 14. uri.

VABILO NA
JESENSKO SREČANJE EKOKOORDINATORJEV SŠ na ŠC PET Ljubljana, v četrtek, 13. novembra 2014

 Spoštovani koordinatorji in koordinatorice, mentorji in mentorice,

vabimo vas na jesensko srečanje, naš prvi seminar s predstavitvijo šolskega vrta, ki so ga ustvarili mentorji in dijaki  Srednje tehniške in strokovne šole Šolskega centra za pošto, ekonomijo in telekomunikacije v Ljubljani.​

Seminar bo v četrtek, 13. novembra 2014, ob 14. uri,  na ŠC PET Ljubljana, Celjska ulica 16, v učilnici 10. Po teoretični predstavitvi si bomo njihov vrt tudi ogledali.

 Z nami bodo tudi predstavniki Semenarne ter logaške družbe Unicommerce, ki sodeluje s programom ročnega vrtnega orodja Fiskars (za odrasle in otroke - družba pa je zastopnik tudi za program Viking /drobilniki vej, motokultivatorje, kosilnice, ipd/ in Stihl), pa tudi za zeleni program družbe Knauf Insulation, ki se je letos predstavila na Brdu z zelenimi kockami Green Cubes, ki so novost na trgu.

Prosimo vas, da vašo udeležbo potrdite s povratno pošto na elektronski naslov info@ekosola.si najpozneje do torka 11. novembra 2014.

 

Vljudno vabljeni. 

PROJEKTI
Eko kviz

Ekokviz za srednje šole

Eko paket

Hrana ni za tjavendan

Raziskovalci biotske raznovrstnosti

Jaz, ti mi za Slovenijo

Znanje o gozdovih


POROČILO EKOŠOL