Odgovorno s hrano

SPOMLADANSKI DEL PROJEKTA EKO-PAKET 2016

Dodano: 2016-02-24 20:56:03
Radi bi vas opomnili, da se nagradni natečaj "Kreativno ustvarjanje iz KEMS" zaključi v petek, 26. februarja 2016

Nagradni natečaj »Kreativno ustvarjanje iz KEMS«, ki je  neobvezni del projekta Eko-paket, v katerem učenci in dijaki, pod vodstvom mentorjev, kreativno ustvarjajo iz odpadne KEMS oziroma na temo odpadne KEMS zaključi v petek, 26. februarja 2016. To je zadnji dan za oddajanje poročil o kreativnih izdelkih iz odpadne kartonske embalaže.

V nagradnem natečaju sodelujete lahko vse ustanove, tudi tiste, ki se niso prijavile na t.i. obvezni del projekta Eko-paket. Svoje izdelke fotografirajte in pošljite naslov: info@eko-paket.si ali izpolnite obrazec v Ekoaplikaciji. 

Več o natečaju si lahko preberete na povezavi Eko-paket 2015/16 ali http://www.eko-paket.si/

 NAGRADE
V vsaki starostni skupini bomo zmagovalne projekte nagradili s praktičnimi nagradami Valtex-a ter z darilnimi boni za mlade ustvarjalce. Z darilnim bonov v višini 40 € bomo nagradili vse mentorje nagrajenih projektov (12 mentorjev). Nagrajeni bodo tudi prvi trije prispevki »Kako s KEMS ravnamo pri nas doma? Dopoldan učenec, popoldan učitelj.«

 Zaključni dogodek nagradnega natečaja Eko-paket bo v petek, 11. marca 2016 ob 12.00 uri na Sejmu Altermed v Celju, dvorana K, kjer bodo nagrajeni izdelki tudi razstavljeni.


Ekipa Eko-paketa 2015/16

PROJEKTI
Eko kviz

Ekokviz za srednje šole

Eko paket

Hrana ni za tjavendan

Raziskovalci biotske raznovrstnosti

Jaz, ti mi za Slovenijo

Znanje o gozdovih


POROČILO EKOŠOL