Odgovorno s hrano

PRIMERI DOBRE PRAKSE 2015 - 2016

Dodano: 2016-06-30 08:31:28
Prijava primera za predstavitev na konferenci koordinatorjev programa Ekošola na Brdu pri Kranju - ponedeljek, 26. septembra 2016

Na letošnji konferenci koordinatorjev programa Ekošola, ki bo na Brdu pri Kranju v ponedeljek, 26. 9. 2016,  vas želimo spodbuditi, da predstavite čim več primerov dobre prakse ter s tem izmenjate svoje izkušnje in zamisli, ki bodo vas in druge koordinatorje ter njihove sodelavce spodbudile k nadaljnjemu uspešnemu delu v programu Ekošola.

Prosimo vas, da na kratko opišite projekt/primer dobre prakse vaše ustanove iz šolskega leta 2015-2106, za katerega menite, da je lahko v pomoč pri snovanju projektov drugim ustanovam (zaradi vsebine, aktivnosti, rezultatov ali pa zaradi načina, kako vam ga je uspelo izvesti, v ustanovi, z zunanjimi javnostmi).

Prosimo, da odgovore na spodnja vprašanja izpolnite in vrnete do 15. avgusta 2016 na naslov: info@ekosola.si.


O izboru primerov za predstavitev na konferenci koordinatorjev vas bomo obvestili do 10. 9. 2016. Med vsemi primeri jih bomo nekaj izbrali za kratko predstavitev na panelnem delu konference, nekaj pa na t. i. tržnici primerov dobre prakse, kjer jih boste lahko predstavili s plakati in izdelki.  

OBRAZEC ZA PRIJAVO.

Hvala za vaše sodelovanje in prijetne počitniške dni.

PROJEKTI
Eko kviz

Ekokviz za srednje šole

Eko paket

Hrana ni za tjavendan

Raziskovalci biotske raznovrstnosti

Jaz, ti mi za Slovenijo

Znanje o gozdovih


POROČILO EKOŠOL