Odgovorno s hrano

NUJNO OBVESTILO - ŠOLSKO TEKMOVANJE EKOKVIZ ZA OŠ

Dodano: 2018-02-13 12:44:41
Mentorji in učence obveščamo, da ekipe, ki niso uspele tekmovati 7. februarja 2018 lahko tekmovanje ponovijo 15. februarja 2018 od 7. do 12. ure.

Spoštovani mentorji in tekmovalci,

zahvaljujemo se vam za sodelovanje na šolskem tekmovanju, in vas obveščamo, da so rezultati objavljeni na povezavi http://eko.telekom.si/si/ekokviz/rezultati/5/

Ker so se pri izvedbi letošnjega tekmovanja pojavile težave pri vstopu na spletno stran preko brskalnika chrome (nekaterim šolam se stran ni naložila/odprla) se je strokovna  komisija v skladu s 17. členom Pravila za organizacijo in izvedbo šolskih tekmovanj odločila, da ekipe, ki niste mogle izvesti tekmovanja, ponovite šolsko tekmovanje. Za ponovitev šolskega tekmovanje bodo pripravljena nova vprašanja, povezana z letošnjimi temami. Tekmujejo lahko le ekipe, ki tekmovanja niso izvedla, oz. se jim stran z vprašanji ni naložila/odprla.  

Šolsko tekmovanje boste s prijavljenimi ekipami, lahko izvedli  v četrtek,  15. februarja 2018 med 7 in 12. uro na povezavi http://ekokviz.telekom.si.

Če boste imeli težave pri prijavi, prosimo, da pokličite na telefonsko številko:

  • 01 300 40 49 (Boris) ali
  • 01 300 40 55 (Peter)

Dostop s Chrome brskalnikom:
V kolikor brskalnika nimate ustrezno nastavljenega za podporo flash tehnologiji, se bo na zaslonu izpisalo ustrezno obvestilo s povezavo do aktivacije vtičnika. S klikom na povezavo in upoštevanjem navodil vtičnik omogočite.  Kviz lahko nato nemoteno rešujete. Priporočamo, da vsaj 30 minut pred začetkom tekmovanja mentorji sami preverite delovanje in nas v primeru težav pokličete.

Za težave, ki so nastale,  se vam iskreno opravičujemo, prosimo za razumevanje in vas vabimo, da ekipam omogočite izvedbo šolskega tekmovanja.

Ekipa Ekokviza 2017/2018

PROJEKTI
Eko kviz

Ekokviz za srednje šole

Eko paket

Hrana ni za tjavendan

Raziskovalci biotske raznovrstnosti

Jaz, ti mi za Slovenijo

Znanje o gozdovih


POROČILO EKOŠOL