Odgovorno s hrano

PRIMERI DOBRE PRAKSE 2017/2018

Dodano: 2018-07-31 06:13:29
Vabimo vas, da predstavite svoj primer dobre prakse, ki bo 24. 9. 2018 na Konferenci koordinatorjev programa Ekošola v Laškem.

Vabimo vas, da na konferenci koordinatorjev programa Ekošola, ki bo 24. septembra 2018 v Kongresnem centru Thermana Laško, predstavite primer dobre prakse. Primer boste predstavili in prikazali na t. i. tržnici primerov dobre prakse s plakati ali izdelki. S tem želimo spodbuditi izmenjavo izkušenj in zamisli med koordinatorji in ustanovami, ki lahko olajšajo vaše delo, obenem pa predstavimo pester nabor aktivnosti v programu Ekošola.

 

Navodila za prijavo
Na OBRAZCU ZA PRIJAVO na kratko opišite projekt oz. primer dobre prakse vaše ustanove iz šolskega leta 2017/2018, za katerega menite, da je lahko v pomoč pri snovanju projektov drugim ustanovam (zaradi vsebine, aktivnosti, rezultatov ali pa zaradi načina, kako vam ga je uspelo izvesti v ustanovi, z zunanjimi javnostmi).

Prosimo, da izpolnite obrazec za prijavo in ga vrnete najpozneje do petka, 7. septembra 2018, na naslov: info@ekosola.si.

 

OBRAZEC ZA PRIJAVO.

Hvala za vaše sodelovanje in prijetne počitniške dni.

PROJEKTI
Eko kviz

Ekokviz za srednje šole

Eko paket

Hrana ni za tjavendan

Raziskovalci biotske raznovrstnosti

Jaz, ti mi za Slovenijo

Znanje o gozdovih


POROČILO EKOŠOL