Odgovorno s hrano

Nagradni natečaj

Dodano: 2011-04-22 08:41:59
Vabimo vas k sodelovanju v nagradnem natečaju Fotostrip za Mojo reko. Iščemo fotostripe, ki bodo na poučen in zabaven način širili sporočilo o pomenu rek. Rok prijave je podaljšan do 15.4.2011.

Naše življenje je odvisno tudi od rek, zato moramo skrbeti za njihovo količino in kakovost.  Fotrostip mora opozarjati na pomen rek, njihovo krhkost in pomembno povezanost z vsakim posameznikom. Ob tem naj spodbuja zavedanje, da lahko s svojim ravnanjem pomembno prispevamo k ohranjanju rek.

Ambasador projekta je slovenski raper Zlatko, ki bo tudi ustvaril svoj fotostrip. Najboljše ekipe in mentorji bodo prejeli uporabne nagrade, zmagovalec pa si bo prislužil tudi obisk Zlatka na šoli.

K sodelovanju vabimo poljubno velike ekipe učencev in dijakov osnovnih ter srednjih šol, šolskih centrov, dijaških domov in otrok iz vrtcev.

Projekt Moja reka si že tretje leto zapored organizirata Coca-Cola HBC Slovenija ter Ministrstvo za okolje in prostor v sodelovanju z Ekošolo. V letošnjem letu se je natečaju pridružil tudi medijski partner PIL.

Izpolnjen prijavni obrazec, posredujte do 15. 4. 2011 na elektronski naslov mojareka@ekosola.si

Izdelane fotostripe  oddajte na obrazcu za oddajo  do 15.5.2011 na eletronski naslov mojareka@ekosola.si ali po pošti na CD na naslov Ekošola, Zavrti 2, 1234 Mengeš s pripisom »Nagradni natečaj Fotostrip«.

Več informacij o natečaju na povezavi MOJAREKA.SI  in  telefonski številki 059 051 160, 040 351 144 Marija Brlec.

Razpisna pravila in pogoji sodelovanja

Prijavnica na natečaj "Fotostrip"

Obrazec za oddajo "Fotostripa"

Izjava staršev

Soča
Nadiža
Ribiči
PROJEKTI
Eko kviz

Ekokviz za srednje šole

Eko paket

Hrana ni za tjavendan

Raziskovalci biotske raznovrstnosti

Jaz, ti mi za Slovenijo

Znanje o gozdovih


POROČILO EKOŠOL